Rólunk

Az miicc.com (Minőségi Internetes Információs Céginfo és Cégkereső) oldal célja, hogy könnyen kereshető, átlátható formában tegye közzé azoknak az interneten keresztül (is) árusító ipari-, szolgáltató-, kereskedő-, webáruház-, ingatlan- stb. cégek listáját, amelyek minőségi szolgáltatásukkal folyamatosan hozzájárulnak nem csak a magyar gazdaság fejlődéséhez, de egyben az internetes kereskedelem megbízhatóságához.

A célunk az, hogy létrehozzunk egy olyan internetes, bárki által szabadon hozzáférhető cégadatbázist, melyben a fogyasztók, az internetezők meggyőződhetnek arról, hogy egy cég számukra megfelelő szolgáltatást képes-e nyújtani.

Egyedülálló módon nem törekszünk sem teljességre, sem hirdetési díjhoz nem kötött a céginfoban való szereplés. Folyamatos tesztelésekkel igyekszünk az itt megtalálható cégek számát minél gyorsabban növelni, azonban a minőségi feltételekből nem alkuszunk.

Milyen cégek szerepelhetnek ebben a cégjegyzékben?

Az miicc.com cégjegyzékben való megjelenés az alábbi feltételek teljesülése esetén lehetséges:

 • A cégjegyzékben szereplő cég (vagy egyéni vállalkozás) Magyarországon vagy az Európai Unióban működik.
 • A cégjegyzékben szereplő cég rendelkezik saját, karbantartott honlappal, melyen az elérhetőségei megtalálhatók.
 • A cégjegyzékben szereplő cég az interneten keresztül (is) folytat gazdasági tevékenységet, értékesítést.
 • A cégjegyzékben szereplő cég szolgáltatási és internetes megjelenési színvonala megfelel a cégjegyzéket üzemeltető cég és a szerkesztők szigorú minőségi követelményeinek.
 • A cégjegyzékben szereplő cég szolgáltatási minőségét a szerkesztők próbavásárlással vagy próbalátogatással tesztelték.
 • A cégjegyzékben korábban már szereplő cégeket a szerkesztők a fenti követelmények nem teljesülése esetén, vagy szerkesztési elvekre hivatkozva bármikor, egyoldalúan eltávolíthatják.

A fentiek alapján a cégjegyzékbe jelenleg nem fogadunk el jelentkezést, oda cégek kizárólag a szolgáltatásuk értékelése alapján, a szerkesztők egyedi elbírálása után kerülhetnek be.

A cégek elérhetőségeit, adatait a cikk publikálásakor a cég honlapján elérhető publikus adatok alapján publikáljuk, az ott megtalálható formátumban. Ezért a cégadatok helyességéért és aktualitásáért felelősséget nem vállalunk.

A honlapon bemutatott fotók vagy sajátjaink, vagy ingyenesen használható fotós adatbázisokból származnak. Az egyes cégek honlapjainak képernyőfotóját kizárólag a cég honlapjának illusztrálására, a látogatók teljesebb körű tájékoztatása érdekében tesszük közzé, annak szerzői jogaival nem rendelkezünk.

Itt vagyok, de nem szeretnék…

Habár a fentiek miatt garancia, hogy ha a cégeddel ide bekerültél, akkor az internetes szolgáltató- és kereskedő cégek krémjébe tartozol, mégis elképzelhető, hogy nem szeretnél a cégeddel ebben a cégkeresőben szerepelni.

Amennyiben ez a helyzet, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetési feltételek

A honlapon harmadik féltől származó hirdetéseket jeleníthetünk meg, azonban ezeknek a hirdetéseknek a tartalma fölött nem rendelkezünk kontrollal. Tehát a hirdetésben szereplő cégek vagy ajánlatok nem feltétlenül felelnek meg az miicc.com szigorú elbírálási feltételeinek.

Az MIICC cégjegyzék üzemeltetője

 • Flizor Média Kft.
 • Telefon: +3620 359 9691
 • Email: info@flizor.com
 • Adószám: 12886630-2-41
 • Cégjegyzékszám: 01-09-708312
 • Tárhelyszolgáltató: BC.HU Kft.

Adatkezelési tájékoztató >>